Πανελλήνιο Αγοριών Κ18: O Έβρος Σουφλίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με νίκη επί του Άθλου Πατρέων

Ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε με 3-0 του Άθλου Πατρέων και εξασφάλισε μια θέση στο βάθρο των νικητών του Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18 (Παίδων) που ολοκληρώνεται σήμερα (Παρασκευή 21/6) στην Πάτρα.

Ο πρωταθλητής και εκπρόσωπος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο τουρνουά, υποχρεώνοντας τον οικοδεσπότη Άθλο στην τρίτη διαδοχική του ήττα σε ισάριθμα ματς με τον σύλλογο της Αχαΐας να τερματίζει στην 4η θέση.

Η ομάδα του Νίκου Μούχλια σε όλα τα σετ κατάφερνε πολύ γρήγορα να πάρει σημαντικές διαφορές χωρίς επί της ουσίας ο Άθλος να μπορέσει να την απειλήσει.

Στο πρώτο προηγήθηκε 0-5, 1-10, στο δεύτερο με 1-6, 5-14 και στο τρίτο με 2-6, 9-13 για να φτάσει εύκολα στη νίκη.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-17, 25-14)

Διαιτητές: Νικάκης – Καραγιαννόπουλος.

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Μπαρμπούδης, Ζιώγας, Τάσιου, Κύρτσιος, Μούχλιας (c), Σαρδανίδης, Παπαδόπουλος (λ), Καλλινάκης, Μπογαδάκης, Σταματόπουλος, Κιούσης, Τσουμπανούδης.

Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ (Δημήτρης Σπυρόπουλος): Σπυρόπουλος Π., Γκλάβας, Κανελλόπουλος, Μπακουλόπουλος, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Σπυρόπουλος Σ. (λ), Παντελής, Κούβελας, Λαμπρόπουλος, Μπάρλος.