Γ’ Εθνική: «Έδεσε» τον Κομοτηναίο Λάμπρο Κωσταρέλη ενόψει της νέας σεζόν ο Πανθρακικός

Την ανανέωση συνεργασίας με τον 22χρονο Κομοτηναίο Λάμπρο Κωσταρέλη ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο πολυσύνθετος αμυντικός μέσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα σπλάχνα των ακαδημιών του Πανθρακικού και αποτελεί την πέμπτη ανανέωση για την ομάδα του Γιώργου Μαραντά, μετά τους Βάσκο, Γιαννακιτσίδη, Πεχλιβανόπουλο και Σαπνάρα.

Ο Κωσταρέλης μετά το ξεκίνημα της ακαδημίες της ομάδας της Κομοτηνής μετακόμισε για μια τριετία στην Ξάνθη όπου συνέχισε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 του ΑΟΞ. Ακολούθησε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου κατακτώντας το πρωτάθλημα, ένα εξάμηνο η Ελπίδα Σαπών στην Γ’ Εθνική και μετέπειτα για μια εξαετία ο Άρης Αβάτου, όπου ήταν αναντικατάστατο στέλεχος, πριν επιστρέφει στους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2022.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάμπρο Κωσταρέλη, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις ποδοσφαιρικές του υπηρεσίες στο σύλλογο μας δίνοντας ποιοτικές λύσεις σε πολλές θέσεις.

Πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και αγαπάει τον Πανθρακικό σχεδόν από κούνια, αποδεικνύοντας πως η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται.

Λάμπρο σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και όμορφες Πανθρακικές στιγμές».