Σε ομάδα του καμπιονάτο για τέσσερα συν ένα χρόνια ο Ιωαννίδης, υποστηρίζει η Corriere dello Sport: «Συμφώνησε ο παίκτης, 25 εκατ. ζητά ο Παναθηναϊκός»

Να περάσει ο… επόμενος. Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες.

Το τελευταίο «χτύπημα», λοιπόν, ήρθε από Ιταλία μεριά, με την Μπολόνια μάλιστα όχι μόνο να θέλει τον θρακιώτη σέντερ φορ, αλλά να τα έχει ήδη βρει μαζί του, από χθες (17/06) το πρωί, για τετραετές συμβόλαιο με οψιόν για μια επιπλέον σεζόν!

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», καταγράφοντας και τις αξιώσεις του Παναθηναϊκού, που φέρονται να είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Στο ίδιο ρεπορτάζ, δε, γίνεται αναφορά και στην πρόταση της Ίπσουιτς που απορρίφθηκε από το «τριφύλλι» πριν λίγες ημέρες, ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και ανεξάρτητα από τα απανταχού δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει καταστήσει σαφές σε όλους τους τόνους ότι ο 24χρονος επιθετικός δεν παραχωρείται και αναμένεται να του γίνει επέκταση συμβολαίου, με αναπροσαρμογή απολαβών.

Και επιπροσθέτως, ας διαβάζουμε πολλά, ας κρατάμε μικρο καλάθι για τα μερισσότερα. Γιατι με βάση τα δημοσιεύματα, ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει και με την Σπορτινγκ Λισαβόνας και με την Ιπσουιτς, αλλά αυτές τις μέρες έκανε διακοπές στην Ιο με την καλή του…