Αποχωρεί από την ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ορεστιαδίτης προπονητής τερματοφυλάκων Θανάσης Παρασχούδης

Το τέλος της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά από δυο σεζόν στην ακαδημία της ως προπονητής τερματοφυλάκων στα Κ17 και κ14, ανακοινωσε μέσω των social media ο Ορεστιαδίτης Θανάσης Παρασχούδης.

Ο Παρασχούδης είχε πάει το καλοκαίρι του 2022 στην ΑΕΚ προερχόμενος από την ομάδα της Ξάνθης. Στο μήνυμά του ανέφερε πάντως ότι θα επιστρέψει στην ομάδα του δικεφάλους κάποια στιγμή στο μέλλον, χωρίς να κάνει αναφορά για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά, ο Θανάσης Παρασχούδης έγραψε:

Έπειτα από δυο υπέροχες σεζόν έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα!
Το να δουλέψω στην ακαδημία της ΑΕΚ ήταν για μένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου…
Θυμήθηκα πόσο ωραίο είναι να δουλεύεις με παιδιά που μάχονται καθημερινά για τ‘ όνειρο τους, έμαθα πολλά για το ποδόσφαιρο αλλά κυρίως για τους ανθρώπους και έζησα στιγμές που τις ονειρευόμουν από παιδί.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στον άνθρωπο που μου άνοιξε την πόρτα του συλλόγου και μου έδωσε την ευκαιρία… μου άλλαξε τη ζωή!
Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και με υπομένανε αυτά τα δυο χρόνια, απ όλους πήρα κάτι και θα τους θυμάμαι με αγάπη. Βέβαια, με ορισμένους δεν πρόκειται να χαθούμε…

Χθες ήταν η τελευταία μου μέρα. Κάτι μέσα μου όμως μου λέει πως θα τα ξανά πούμε. Εξάλλου με την ΑΕΚ δεν υπάρχει τελευταία φορά…