ΕΠΣ Έβρου: «Δύσκολα αναστρέψιμη» η κατάσταση στον Ιπποκράτη, προς… διάλυση οι πρωταθλητές του 2022

Δεν φαίνεται να υπάρχει γιατριά για τους «γιατρούς», την ομάδα του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, που πριν δύο χρόια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α’ Κατηγορία της Ενωσης Ποδοσφαιρικού Σωματείου Εβρου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χριστόδουλος Μεντίζης, πρόεδρος και του Συλλογου Εργαζομενων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μήνες ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει κθώς έχει απογοητευθεί πάρα πολύ και από την ΕΠΣ Έβρου και κυρίως από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, που επί τόσους μήνες έχει διαφορήσει στα αλεπαλληλα αιτήματα για να γίνουν γεωτρήσεις για το γήπεδο.

Το γήπεδο της Δραγάνας που φέρει το όνομα της ολυμπιονίκου Χρυσοπηγής Δεβετζή, δίπλα ακριβως από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, έχει πλέον… ξεραθεί. Η κατάσταση σε αυτό δείχνει μη ανατσρέψιμη αλλά το ίδιο (για να χρησιμοποιηθεί ένας ιατρικός όρος) δείχνει να υπάρχει και με το γενικότερο μέλλον του σωματείου.

Η ΓΣ που είχε προγραμματιστεί για πριν λίγες ημέρες δεν άλλαξε δραματικά τα δεδομένα, προθυμία από κόσμο που να θέλει να ασχοληθεί διοικητικά με τον Ιπποκράτη δεν δείχνει να υπάρχει και όλα δείχνουν ότι ο ιστορικός σύλλογος, που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, περίπου 23 χρόνια μετά την γέννησή του, βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς την διάλυση…