Την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καρύδη ανακοίνωσε ο Παύλος Μελάς Κουτσού ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης.
Ο έμπειρος τεχνικός την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της Ασπίδας Ξάνθης, ενώ στο παρελθόν έχει κατακτήσει με το Κουτσό το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης την σεζόν 2012-13 κόντρα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού , είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει , την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Καρύδη!
Ο νέος μας πλέον προπονητής , είναι αρκετά γνώριμος προς εμάς , καθώς έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο της ομάδας μας, κατακτώντας μάλιστα την σεζόν 2012-2013 το κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης !
Ο Δημητρης Καρύδης τον Απρίλιο , μας τίμησε με την παρουσία του στην φιέστα που διοργανώσαμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και χειροκρότησε την ομάδα μας , αλλά από σήμερα σηκώνει μανίκια και αναλαμβάνει να χτίσει τον πρωταθλητή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου !
Όλη η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού , καλωσορίζει τον Δημήτρη Καρύδη στην ομάδα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες !!».