ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχώρησε από την Ασπίδα και διαδέχεται τον Χρήστο Μαλαδένη στο Κουτσό ο Δημήτρης Καρύδης

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καρύδη ανακοίνωσε ο Παύλος Μελάς Κουτσού ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο έμπειρος τεχνικός την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της Ασπίδας Ξάνθης, ενώ στο παρελθόν έχει κατακτήσει με το Κουτσό το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης την σεζόν 2012-13 κόντρα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Παύλου Μελά Κουτσού , είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει , την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Καρύδη!

Ο νέος μας πλέον προπονητής , είναι αρκετά γνώριμος προς εμάς , καθώς έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο της ομάδας μας, κατακτώντας μάλιστα την σεζόν 2012-2013 το κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης !

Ο Δημητρης Καρύδης τον Απρίλιο , μας τίμησε με την παρουσία του στην φιέστα που διοργανώσαμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και χειροκρότησε την ομάδα μας , αλλά από σήμερα σηκώνει μανίκια και αναλαμβάνει να χτίσει τον πρωταθλητή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου !

Όλη η οικογένεια του Παύλου Μελά Κουτσού , καλωσορίζει τον Δημήτρη Καρύδη στην ομάδα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες !!».