«Υποψήφιος για άνοδο στην Super League ο Κομοτηναίος διαιτητής Χρήστος Κακουλίδης» αποκαλύπτει το «Στραγάλι»

«Στη νέα ΚΕΔ δεν πρόκειται να είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι στην ελίτ και μπορεί να συνεχίσει και δεν τον δεσμεύει η ηλικία του (45). Θέλει να συνεχίσει, αλλά δε θα έλεγε “όχι” αν τον πρότειναν για αρχιδιαιτητή. Έλα, όμως, που Ολυμπιακός και Αστέρας δεν επιθυμούν να μείνει στους πίνακες… Αυτό βέβαια είναι θέμα της νέας ΚΕΔ».

Αυτο αναφέρει η παρασκηνιακή στήλη «Το στραγάλι», στην εφημερίδα Forza (προσκειται στον ΠΑΟΚ). προσθέτει όμως και άλλα ενδιαφέροντα και… άκρως θρακιώτικα. Αντιγράφουμε:

«Στο κάδρο είναι κι άλλοι διαιτητές που προκάλεσαν, αλλα δεν προκύπτει ότι θα έχουμε ευρεία εκκαθάριση.Υπάρχουν διαιτητές που βρέθηκαν στους πίνακες χαριστικά, όπως ο Βάτσιος, που ανεβοκατέβηκε τρείς φορές και λογικά πρέπει να απέλθει, ενώ υπάρχει διάθεση να ανέβει από την ΕΠΣΔΑ ο Ντάουλας, που έκανε καλή σεζόν.
Για άνοδο είναι διαιτητές όπως ο Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης), ο Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), ο Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου) και η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, που πήγε μια χαρά και άνοιξε ο δρόμος, αν τελειώσει η καριέρα του Τζήλου
».