ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχώρησε ύστερα από μια τετραετία στην Αναγέννηση Θαλασσιάς ο Απόστολος Κουτρουλός

Με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ο προπονητής Απόστολος Κουτρουλός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Αναγέννησης Θαλασσιάς ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Ο έμπειρος τεχνικός αποχωρεί με ανάμεικτα συναισθήματα, όπως ο ίδιος δηλώνει, ενώ ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους για την στήριξη όλων αυτών των ετών.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Με ανάμεικτα συναισθήματα ένα ακόμη μεγάλο προπονητικό ταξίδι τεσσάρων χρόνων με την Ανδρική Ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς, τελειώνει σήμερα για εμένα. Θέλω μέσα από την καρδιά μου, πραγματικά να ευχαριστήσω θερμά το Δ.Σ. του συλλόγου, για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί μου δίνοντας τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους για να πετύχουμε τους στόχους μας, τους λιγοστούς μα πιστούς φιλάθλους μας που ήταν κοντά μας σε κάθε βήμα μας.

Φεύγοντας, ελπίζω η παρουσία μου, με τα όποια έργα και πράξεις με συνόδευσαν στο πέρασμα μου από τον σύλλογο, να αποτελέσουν όχι μόνο μια μικρή παρακαταθήκη, αλλά εφαλτήριο για νέες διαδρομές και επιτυχίες για την ομάδα μας!».