ΕΠΣ Έβρου: Ο Αστέρας Θράκης κατέκτησε το πρωτάθλημα στα Κ14

Το Σάββατο 8 Ιουνίου ο Αστέρας Θράκης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Έβρου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Στο γήπεδο των Μαύρων Αετών πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας Κ-14 του νομού Έβρου, Αστέρα Θράκης – ΑΕΚ FC.

Το κύπελλο απονεμήθηκε στην πρωταθλήτρια ομάδα του Αστέρα Θράκης από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη, ενώ τα μετάλλια στους αθλητές της πρωταθλήτριας ομάδας απονεμήθηκαν από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Χρήστο Καραγιάννη και τον υπεύθυνο των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Χρήστο Γιαντζελίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Τεχνικός Διευθυντής της Αλεξανδρούπολης FC Παύλος Καρατίδης και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Τσολάκης.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του, επιβράβευσε τους νεαρούς αθλητές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα μεγάλα αθλητικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον δήμο μας, όπως το νέο κλειστό γυμναστήριο πλησίον του κλειστού κολυμβητηρίου.

Επιπλέον, ανέφερε ότι άμεσα θα υλοποιηθεί η κατασκευή πισίνας προθέρμανσης 25 μέτρων στο κολυμβητήριο, η μεταφορά και κατασκευή 7 γηπέδων τένις, εκ των οποίων ένα με χωμάτινη επιφάνεια δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο, καθώς και η πλήρης ανακατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου.