Ευρωπαϊκό Στίβου: Δύο σπρίντερ του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής και της «Tsip Team» στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας στη Ρώμη

Ξεκινα την Παρασκευή στο Ολύμπικο της Ρώμη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, η πρώτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, με δύο αθλητές του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής ανα λαμβάνουν μέρος.

Ο λόγος για την Δήμητρα Τσουκαλά και τον Βασίλη Παπαμαργαρίτη, δημιουργήματα του ομοσπονδιακού προπονητή του ΣΕΓΑΣ Χρήστου τσιπουρίδη, της επονομαζόμενης και Tsip Team, που ηταν φυσικά παροντα και το μεσημέρι της Τρίτης στην media day της Εθνικής.

Η Δήμητρα Τσουκαλά πέρα από την σκυτάλη 4×100 που θα αγωνιστεί,  θα ανέβει και στον βατήρα των 100μ γυναικών μετά την πρόσκληση που δέχτηκε. Ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης θα είναι μέλος της ομάδας 4×100 (ως αναπληρωματικο).

Αξιζει να σημειωθει οτι οι σκυταλες θα διεξαχθουν το τελευταιο διημερο της διοργανωσης αρχης γενομένης από την προσεχή Τρίτη με τα προκριματικά ,ενώ η Δήμητρα Τσουκαλά θα μπει από το Σάββατο στις αθλητικές υποχρεώσεις του Ευρωπαϊκου.