Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Πρώτος ο Τσιμισκίδης με τη Νέα Αμισό, δεύτερος ο Καρακασίδης ενώ τρίτοι οι Πατσιώρας και Κυριζάκης! Ο τελικός πίνακας των σκόρερς

Ο Παύλος Τσιμισκίδης του ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού μπορεί να μην κέρδισε την πολυπόθητη άνοδο με την ομάδα του όμως με το χατ τρικ που πέτυχε απέναντι στην Αλεξανδρούπολη κατέκτησε την άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ μεταξύ των πρωταθλητών του Βορρά και βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς.

Συνολικά στα τρία παιχνίδια που έγιναν σημειώθηκαν 14 τέρματα, έχοντας και 9 διαφορετικούς σκόρερς

Στη δεύτερη θέση με 4 τέρματα μαζί με τον Περικλή Καρακασίδη της Αλεξανδρούπολης βρίσκονται και οι Μιχάλης Ξανθόπουλος της ΑΕ Ευόσμου και ο πρώην των ακαδημιών του ΑΟΞ και νυν του Ηρακλή Αμμουδιάς Αντώνης Ζιάκας.

Την τρίτη θέση έχοντας 3 τέρματα μοιράζονται δύο ποδοσφαιριστές της Αλεξανδρούπολης, οι Κώστας Πατσιώρας και Γιώργος Κυριζάκης έχοντας ως συγκάτοικους τον Γιώργο Λάμι της ΑΕ Ευόσμου και τον Ξανθιώτη Φώτη Δουμάνη του Άρη Πηγών.

Οι παίκτες της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, Πέτρος Σκουτέλιας, Χαράλαμπος Σαμιώτης και Βασίλης Γιώτης ολοκλήρωσαν τα μπαράζ με 2 τέρματα μαζί με άλλους 7 ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων.

Με το 1 τέρμα που πέτυχαν μπήκαν στον πίνακα των σκόρερς και άλλοι 17 ποδοσφαιριστές. Οι Δήμος Τζελέπης και Βαγγέλης Παπαγεωργίου της Αλεξανδρούπολη FC, ο πρώην του Άρη Αβάτου Πέτρος Σαρηγιαννίδης, ο πρώην του Πανθρακικού Τάσος Φραγκούλης και οι δυό τους του Άρη Πηγών. Τέλος και οι Μάκης, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Σωτηρόγλου της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου καθώς και ο μοναδικός τέρματος για τον Παύλο Μελά Κουτσού, Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ (ΣΕ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ):

6 ΓΚΟΛ: Τσιμισκίδης (ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού)

4 ΓΚΟΛ: Ξανθόπουλος (ΑΕ Ευόσμου)
Καρακασίδης (Αλεξανδρούπολη FC)
Ζιάκας (Ηρακλής Αμμουδιάς)

3 ΓΚΟΛ: Λάμι (ΑΕ Ευόσμου)
Κ. Πατσιώρας, Κυριζάκης (Αλεξανδρούπολη FC)
Δουμάνης (Άρης Πηγών)

2 ΓΚΟΛ: Αντωνόπουλος, Ξανθόπουλος (ΑΕ Ευόσμου)
Κωνσταντίνου, Σένια (Ηρακλής Αμμουδιάς)
Παντελίδης, Αθανασάκης (Άρης Πηγών)
Βακιρτζής (ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού)
Σκουτέλιας, Σαμιώτης, Γιώτης (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου)

1 ΓΚΟΛ: Ντόκου, Καρατζάογλου, Τάνγκου (ΑΕ Ευόσμου)
Τζελέπης, Παπαγεωργίου (Αλεξανδρούπολη FC)
Φιλιππίδης, Λιάρας (Ηρακλής Αμμουδιάς)
Σαρηγιαννίδης, Φραγκούλης, Μαρκάκης, Ουζούνογλου (Άρης Πηγών)
Βραμέντζαλης, Αμαραντίδης, Γρηγοριάδης (ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού)
Μάκης, Δημητριάδης, Σωτηρόγλου (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου)
Χριστοδούλου (Παύλος Μελάς Κουτσού)