Αποχαιρέτησε τον Άρη με επίθεση στον Μάντζιο ο Χριστοδουλόπουλος: «Ερασιτεχνικές προπονήσεις, άφησα το κακό να μεγαλώσει»

Επίθεση εναντίον του Άκη Μάντζιου, χωρίς να τον κατονομάσει αλλά φωτογραφίζοντάς τον, εξαπέλυσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αποχαιρετώντας τον Άρη μέσω των σόσιαλ μίντια, ο 37χρονος άσος άφησε αιχμηρά υπονοούμενα για τον Έλληνα πρώην τεχνικό του Πανθρακικού.

Αναλυτικά, η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση:

«Καλημέρα σε όλους.
Ήθελα να αφήσω λίγο χρόνο πριν τοποθετηθώ για την σεζόν που μόλις τελείωσε καθώς
η λύπη από την απώλεια ενός τίτλου είναι μεγάλη αλλά ξέρω ότι δεν σβήνει με τον χρόνο. Μιας σεζόν που δεν τελείωσε όπως θέλαμε όλοι για την ομάδα και η χειρότερη (ακόμα και αν δεν κρίθηκε στις 4 γραμμές) δική μου.
Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και για τα δυο καθώς δεν μίλησα. Και δεν μίλησα πιστεύοντας ότι θα κάνω κακό αλλα άφηνα το κακό να μεγαλώνει. Το άφηνα να
μεγαλώνει με τις ερασιτεχνικές προπονήσεις, προσεγγίσεις, συμπεριφορές και γενικά με την διαχείριση των τελευταίων μηνών από αυτούς που τελικά έφεραν το αποτέλεσμα που έχουμε. Ξέρω ότι δεν μπορεί ο καθένας να καταλάβει τον άλλον ειδικά αν προέρχονται από διαφορετικό ποδοσφαιρικό κόσμο (ο δικός μου αποδεδειγμένα έχει φέρει τίτλους) αλλα θα ήταν πιο σωστό στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον να μην βάζουμε τα συμπλέγματα και τον εγωισμό πάνω από την ομάδα παρά να προσπαθούμε να πάρουμε από όλους το καλύτερο δυνατό ακόμα και αν έχουν μεγαλύτερη καριέρα από την δική μας.
Εξάλλου όλοι τον ίδιο στόχο είχαμε.
Κλείνοντας θέλω να χαιρετήσω τον κόσμο του ΑΡΗ για τον μεγάλο σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα και να ζητήσω συγγνώμη που δεν κατάφερα να αυξήσω έστω και λίγο την τεράστια δυναμική του συλλόγου
Νιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με έφερε στην ομάδα και να ζητήσω με όλη μου την καρδιά να τον στηρίζετε καθώς αγαπάει την ομάδα και
προσπαθεί αλλά και όλους τους εργαζόμενους γύρω από το κλαμπ για την καθημερινή συνεργασία που είχαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας.
Καλή συνέχεια ΑΡΗ».