Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ: Ο Ζιάκας συγκατοικεί στην κορυφή με τον Καρακασίδη της Αλεξανδρούπολης, «σεφτέ» στα γκολ Τζελέπης και Σαμιώτης! Ο πίνακας των σκόρερς

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ για τις ομάδες της Θράκης όπου στα τρία παιχνίδια που δώσανε οι ποδοσφαιριστές τους σκόραραν μόλις 2 τέρματα.

Συνολικά στα τρία παιχνίδια που έγιναν σημειώθηκαν 10 τέρματα, έχοντας και 9 διαφορετικούς σκόρερς. Από πλευράς Θρακιωτών σκόραραν το πρώτο τους οι Δήμος Τζελέπης της Αλεξανδρούπολης και Χαράλαμπος Σαμιώτης της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι άσφαιροι παρέμειναν οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Μελά Κουτσού.

Την κορυφή με 4 τέρματα μοιράζονται πλέον ο πρώην των ακαδημιών του ΑΟΞ και νυν του Ηρακλή Αμμουδιάς Αντώνης Ζιάκας με τον Περικλή Καρακασίδη που δεν σκόραρε της Αλεξανδρούπολης.

Στην δεύτερη θέση έχοντας 3 τέρματα παραμένουν ο Γιώργος Κυριζάκης της Αλεξανδρούπολης που δεν σκόραρε και ο Ξανθιώτης Φώτης Δουμάνης του Άρη Πηγών καθώς η ομάδα του είχε ρεπό. Πλέον έχουν συγκάτοικο τον Τσιμισκίδη του ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού.

Δύο τέρματα που είναι και τα πρώτα του πέτυχε ο Κυριάκος Βακιρτζής του ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού που συγκατοικεί με τους Γιώργο Λάμι και Μιχάλη Ξανθόπουλο που σκόραραν τα τέρματα (ένα ο καθένας τους) της ΑΕ Ευόσμου στη νίκη απέναντι στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Επίσης στα ίδια βρίσκονται οι Κώστας Πατσιώρας της Αλεξανδρούπολης, Φώτης Κωνσταντίνου, Ρόλαντ Σένια του Ηρακλή Αμμουδιάς, Βασίλης Αθανασάκης του Άρη Πηγών (λόγω ρεπό) και Βασίλης Γιώτης της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου που δεν σκόραραν.

Στην 4η θέση με ένα τέρμα βρίσκονται πλέον 19 ποδοσφαιριστές καθώς σκόραραν και οι Φιλιππίδης του Ηρακλή Αμμουδιάς και Βραμέντζαλης του ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερς έχει ως εξής:

4 ΓΚΟΛ: Καρακασίδης (Αλεξανδρούπολη FC)
Ζιάκας (Ηρακλής Αμμουδιάς)

3 ΓΚΟΛ: Κυριζάκης (Αλεξανδρούπολη FC)
Δουμάνης (Άρης Πηγών)
Τσιμισκίδης (ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού)

2 ΓΚΟΛ: Κ. Πατσιώρας (Αλεξανδρούπολη FC)
Κωνσταντίνου, Σένια (Ηρακλής Αμμουδιάς)
Λάμι, Ξανθόπουλος (ΑΕ Ευόσμου)
Αθανασάκης (Άρης Πηγών)
Βακιρτζής (ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού)
Γιώτης (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου)

1 ΓΚΟΛ: Τζελέπης, Παπαγεωργίου (Αλεξανδρούπολη FC)
Παντελίδης, Φραγκούλης, Μαρκάκης, Ουζούνογλου (Άρης Πηγών)
Φιλιππίδης, Λιάρας (Ηρακλής Αμμουδιάς)
Ντόκου, Καρατζάογλου, Τάνγκου (ΑΕ Ευόσμου)
Σαμιώτης, Δημητριάδης, Σκουτέλιας, Σωτηρόγλου (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου)
Βραμέντζαλης, Αμαραντίδης, Γρηγοριάδης (ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού)
Χριστοδούλου (Παύλος Μελάς Κουτσού)