«Ρουκέτες» Μπέου για τον τελικό Κυπέλλου: «Είτε στον Βόλο, είτε στην Ξάνθη, είτε στην Αλεξανδρούπολη με φιλάθλους, να είναι γιορτή! Αλλά ποιος να το αποφασίσει;»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος που αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Μίλησε ακόμη για τη σχέση του με τον Θόδωρο Καρυπίδη, τον Άκη Μάντζιο, και τη μεταγραφή που χάλασε από τον Άρη στον Βόλο.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στις δηλώσεις του, είπε τα εξής: «Συγχαρητήρια στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ που πήρε άξια το Πρωτάθλημα και με πολύ νταηλίκι, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Το πήρε δίκαια. Άξια. Είχα στεναχωρεθεί από την απώλεια του ΠΑΟΚ με την Λαμία. Από εκείνα τα χρόνια βίωνα τις αδικίες. Ήμουν απέναντι στην ΑΕΚ. Τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Στην πορεία εξελίχθηκε και ο ΠΑΟΚ».

Ενώ πρόσθεσε για τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών: «Πρέπει να πω ότι έχει τελικό γυναικείου ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στον Βόλο. Όσο για τον τελικό του Κυπέλλου, πρέπει να γίνεται στην επαρχία, αλλά με φιλάθλους από την τοπική κοινωνία. Είτε γίνει στον Βόλο, είτε στην Λάρισα, στην Ξάνθη, στην Αλεξανδρούπολη. Κάντε το. Να είναι γιορτή. Αλλά ποιος να το αποφασίσει;»

Για τον Άκη Μάντζιο: «Λυπάμαι για την συμπεριφορά του Μάντζιου, γιατί τον είχα ως παίκτη στον Πανιώνιο και πριν πάει στον Άρη. Δεν θα τον χαρακτηρίσω. Λυπάμαι για τον Άκη Μάντζιο. Είναι θεμιτό, όλες οι ομάδες να παίζουν για την νίκη. Είναι άλλο να παίζεις με μίσος και άλλο για την νίκη. Γιατί κλαίτε ρε; Γιατί να κλαίει δηλαδή; Πρώτη φορά έχασε; Έπαιξαν με πάθος. Άλλο είναι η αντιπαλότητα. Αφορά τους οπαδούς. Είναι ντροπή αυτό που έγινε».

Για το επικείμενο πριμ Μελισσανίδη στον Άρη: «Είναι θεμιτό εάν έδωσε πριμ ο Μελισσανίδης, όπως ακούστηκε. Άλλα πράγματα δεν είναι θεμιτά. Δεν ήταν κακό. Στην Ισπανία και στην Αγγλία υπάρχει διάταξη που το επιτρέπει. Γιατί να το κρύψεις άλλωστε; Άλλα πράγματα δεν είναι ωραία. Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να κρίνει τέτοιες ενέργειες.

Για τον διαιτητή δεν υπάρχει καν κόκκινη κάρτα στον Μιχαηλίδη. Θέλω να μείνω στο θέμα με το πριμ. Προφανώς όποιος έταξε το πριμ, δεν είχε εμπιστοσύνη στον Καρυπίδη, γιατί προφανώς θα τα έβαζε παντελόνι. Για αυτό φώναξαν τους παίκτες».

Ενώ συνέχισε: «Καλή επιτυχία στον Καρυπίδη, του ζήτησα έναν παίκτη και τον έστειλε στην Κηφισιά. Οταν δεσμεύεσαι, έτσι έχω μάθει στην ζωή μου. Μου είχε πει οτι θα μου δώσει τον Μενέντεζ και τελικά τον έδωσε στην Κηφισιά. Δεν πειράζει. Δεν του κρατάω κακία.

Παλαιότερα ήμουν σκοτωμένος με τον Κούγια. Όμως ο Βόλος πήρε δικηγόρο τον Κούγια. Άλλο τα προσωπικά, άλλο τα επαγγελματικά. Και εγώ χτύπησα την πόρτα του Καρυπίδη για επαγγελματικό θέμα.

Εμάς στον Βόλο οι παίκτες πληρώνονται το αργότερο κάθε δύο του μηνός. Δεν είναι σαν τον Άρη που πληρώνονται κάθε τέσσερις μήνες.

Ας κερδίσει ο καλύτερος. Εγώ όμως προσωπικά θέλω να κερδίσει ο Κόντης και ο Παναθηναϊκός».