Στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας για τα φιλικά του Ιουνίου ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ο κύκλος του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδος ολοκληρώθηκε και μένει να δούμε ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Ουρουγουανό, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει πριν από τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τον Ιούλιο.

Ωστόσο, με την γαλανόλευκη να έχει υποχρεώσεις μέσα στον Ιούνιο έπρεπε να βρεθεί άμεσα ο άνθρωπος που θα κάτσει στον πάγκο της στα διεθνή φιλικά με την Γερμανία (07/06) και την Μάλτα (11/06) και αυτός θα είναι ο προπονητής της Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα εκτελεί χρέη προπονητή της Εθνικής Ανδρών μαζί με την προπονητική του ομάδα για τα φιλικά με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου 2024 στο Borussia Park του Monchengladbach (21:45 ώρα Ελλάδας) και τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου 2024 στο MGG Arena Grodig του Salzburg (18:00 ώρα Ελλάδας). Τη διεξαγωγή του φιλικού με την Μάλτα ενέκρινε η Ε.Ε. της Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

2. Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

3. Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΠΟ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στην Αθήνα”
, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση».