ΕΠΣ Έβρου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία Τυχερού το Αναπτυξιακό Τουρνουά ποδοσφαίρου UEFA Grassroots

Στις 12.5.2024 πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΣ Έβρου το Fair-Play Αναπτυξιακό Τουρνουά ποδοσφαίρου. Η εν λόγω δραστηριότητα Grassroots εντάσσεται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ομοσπονδίας “Hello Football Friend”.

Η δράση, η οποία έλαβε χώρα στην πλατεία του Τυχερού Έβρου με χρήση μετακινούμενου γηπέδου της Ε.Π.Ο. αφορούσε σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-10 ετών από σωματεία του Νομού και είχε ως στόχο τη διασκέδαση και την εκπαίδευση των παιδιών που συμμετείχαν, μέσα από αγώνες χωρίς βαθμολογία (Fair Play τουρνουά).

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, Παντελής Χατζημαρινάκης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Έβρου, ο δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος, ο Αντιδήμαρχος Τυχερού Δαρούσης Δημήτριος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών σωματείων. Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο Grassroots manager, Χρήστος Σίσκος.

Συνολικά συμμετείχαν 150 αγόρια και κορίτσια, 15 προπονητές grassroots, 350 γονείς και εθελοντές.

Τα παιδιά, τα οποία ήταν πολύ χαρούμενα καθ΄ όλη τη διάρκεια της δράσης, έλαβαν από την Ε.Π.Ο. αναμνηστικά μπλουζάκια και πιστοποιητικό συμμετοχής στο τουρνουά.

🔵 Η δράση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του Κωνσταντίνου Καζάκη ο οποίος υπήρξε για πολλά έτη μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ και κατά την έναρξη απονεμήθηκε στον αδελφό του τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του στο ποδόσφαιρο του Έβρου.

🔷 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Σουφλίου και τον αντιδήμαρχο Τυχερού κ. Δαρούση για την βοήθεια τους στην υλοποίηση της δράσης καθώς και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή.