Έγινε παππούς ο Χρήστος Πανόπουλος και παρέθεσε με αυτήν την αφορμή γεύμα σε φίλους και παλιούς συνεργάτες στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος. Μάλιστα, θέλησε με φίλους και παλιούς συνεργάτες να μοιραστεί ένα ευχάριστο γεγονός από την προσωπική του ζωή.

Πρόσφατα ο Πανόπουλος, που σύμφωνα με συνομιλητές του δείχνει πιο ήρεμος από ποτέ τώρα που μετά από τρεις γεμάτες δεκαετίες απεμπλέχθηκε από το ποδόσφαιρο, έγινε παππούς. Με αυτήν την αφορμή παρέθεσε γεύμα σε γνωστό εστιατόρια της Λεωφόρου Στρατού, καλώντας φίλους και παλιούς συνεργάτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Το ίδιο έκανε ενόψει εορτών Χριστουγέννων και πέρυσι. Aλλά και παλαιότερα, στα χρόνια που ήταν ο διοικητικός ηγέτης στον ΑΟΞ, καλούσε τους «ανθρώπους του», αλλά τότε αυτό συνέβαινε στο «Σαλέ». Μάλιστα, συνήθως τότε το μενού είχε κρεατικά που είχε κυνηγήσει ο ίδιος στον Έβρο.

Ο ΑΟΞ δεν έλειψε ούτε από τα φετινά πηγαδάκια, ωστόσο αυτη τη φορά ωστόσο η «δεξίωση« δεν ήταν μόνον ενόψει των εορτών αλλά και για να εορταστεί το γεγονός ότι ο Πανόπουλος απέκτησε εγγονάκι. Και όπως λένε όσοι είδαν από κοντά τον πρώην μεγαλομέτοχο, το… Πανοπουλάκι ήδη του έχει πάρει τα μυαλά.

Άλλωστε δεν λέει τυχαία ο θυμόσοφος λαός ότι «του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου».