Ο Νίκος Κεχαγιάς για τη νέα προσπάθεια του ΑΟΞ: «Έγιναν πολλά λάθη, η επόμενη μέρα αρχίζει από το Β’ τοπικό»

Ο Νίκος Κεχαγιάς, που έζησε τον Κουλιεράκη στις μικρές εθνικές ομάδες, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του νεαρού αμυντικού που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

«Με όσα παιδιά έχω συνεργαστεί τα έχω και αδυναμία. Έδινα ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες και τους στήριζα. Με μία δύο φορές δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για την αξία τους, είναι ό,τι χειρότερο. Υπάρχουν πολλά παιδιά στον ελλαδικό χώρο που μπορούν να κάνουν την διαφορά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Κουλιεράκης έδειχνε στοιχεία ότι θα φτάσει ψηλά, όχι μόνο για την σωματοδομή του. Εμένα με είχε εντυπωσιάσει με το ποδοσφαιρικό μυαλό του. Έχει καλό αριστερό πόδι και ενώ δεν είναι γρήγορος με το μυαλό, έχει καλές τοποθετήσεις. Το άλλο ήταν ότι ότι του έλεγες το φιλτράριζε και προσπαθούσε για το καλύτερο. Τα ηγετικά στοιχεία τα αποκτάς με τα χρόνια. Δείχνει μεστότητα και το σημαντικότερο είναι ότι στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις. Επίσης, δεν έχει μεταπτώσεις, έχει πάντα σταθερή απόδοση».

Τόνισε ότι: «Οι άνθρωποι που είναι κοντά του ξέρουν περισσότερο που πρέπει να βελτιωθεί, όπως και ο προπονητής. Γνωρίζω τον Λουτσέσκου και μπορεί να του δώσει τα εχέγγυα για να εξελιχθεί. Εγώ το μόνο που έχω να του πω είναι να κρατήσει το χαμηλό προφίλ και να δουλεύει».

Για τον ΑΟΞ που ξεκινάει ξανά την προσπάθεια του από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες σημείωσε: «Λείπει από τις μεγάλες κατηγορίες και είναι σε μία ευαίσθητη περιοχή που τον χρειάζεται. Αφήνουμε πίσω ό,τι έγινε, έγιναν πολλά λάθη. Η επόμενη μέρα αρχίζει από το Β’ τοπικό. Είναι μία προσπάθεια από νέα παιδιά, με στόχο κάθε χρόνο η ομάδα να ανεβαίνει και να φτάσει ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Χρειάζεται υπομονή και από τον κόσμο».