Β’ Εθνική: Συνεχίζει στη Γέφυρα μετά τη θητεία του σε ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππο Ξάνθης ο Μίλτος Μαλανδρής

Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει ο πάουερ φόργουορντ (ύψους 1.98) Μίλτος Μαλανδρής για λογαριασμό της Γέφυρας.

Ο ταλαντούχος παίκτης την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για τον Λεύκιππο Ξάνθης, ενώ την αμέσως προηγούμενη είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Πλέον επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της Γέφυρας, αφού στο παρελθόν έχει παίξει σε ΜΕΝΤ και Μαντουλίδη.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Γέφυρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον αθλητή Μίλτο Μαλανδρή.

Μίλτο σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία χωρίς τραυματισμούς και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει με τον Σύλλογο!!!