Ξέσπασμα Ανδρέα Μκρτσιαν για τον χαμό των δύο πιλότων: «Παιδιά ρισκάρουν την ζωή τους πετώντας με σαράλαβα και οι πολιτικοί αφήνουν μούσια παίζοντας το θλιμμένοι»

Το μαχαίρι στο κόκκαλο έβαλε με συγκλονιστική ανάρτηση ο Θρακιώτης ποδοσφαιριστής Ανδρέας Μκρτσιαν για τον θάνατο των δύο πιλότων-ηρώων του Canadair στην Κάρυστο, στην προσπάθεια μα σβήσουν τις φωτιές.

«Παιδιά που ρισκάρουν την ζωή τους για 900 ευρώ πετώντας με σαράβαλα ενώ οικογένειες επαγγελματιών πολιτικών βγάζουν εκατομμύρια χρόνια, αφήνοντας μούσια παίζοντας το θλιμμένοι με γελακια και χαζά αστεία» έγραψε χαρακτηριστικά μεταξύ όλων στην ανάρτηση, αποτυπώνοντας με ακρίβεια τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Ανδρέα Μκρτσιαν:

«Να είσαι τυχερός που ζεις σε μια τόσο όμορφη χώρα αλλά να ζεις κατά τύχη, παιδιά που ρισκάρουν την ζωή τους για 900 ευρώ πετώντας με σαραβαλα, ενώ οικογένειες επαγγελματιών πολιτικών βγάζουν εκατομμύρια χρόνια, αφήνοντας μούσια παίζοντας το θλιμμένοι με γελακια και χαζά αστεία! Σε αυτήν την χώρα όλοι ξεχνιούνται και όλοι μας όταν φύγουμε θα ξεχάστουμε! Μόνο για τους γονείς και τους δικούς σας ανθρώπους λυπάμαι που είδαν ζωντανά 1 εκατομμύριο φορές στην τηλεόραση να πεθαίνουν τα παιδιά τους και δεν πρόλαβαν να τους πουν μια τελευταία κουβέντα, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε! Για κάθε τέτοιο τραγικό γεγονός η θλίψη κρατάει το πολύ μια εβδομάδα, για εσάς παλικάρια δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά θα βρεθεί κάποιο επίδομα και θα ξεχαστεί και αυτό, όπως όλα! Συλλυπητήρια στις οικογένειες! Καλό ταξίδι!».