Πήρε την άνοδο στην Γ’ Εθνική με την «Μπάρτσα» του Αλέξη Κούγια ο Θανάσης Κυριαλάνης!

Την άνοδο μέσω των μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ κατέκτησε ακόμα ένας Θρακιώτης μετά τους Δημήτρη Χασομέρη και Γιώργο Κριεζή.

Ο λόγος για τον Θανάση Κυριαλάνη που μετά το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθιας κατέκτησε με την ιστορική Κόρινθο του Αλέξη Κούγια την άνοδο για την Γ’ Εθνική.

Ο 23χρονος (γεννημένος στις 9/9/1999) αριστερός μπακ ήταν βασικός στέλεχος της «Μπάρτσα» όπως λέγεται ο ΠΑΣ Κορίνθου με 5 συμμετοχές κυρίως την δεκαετία του 90′ στην Α’ Εθνική. Μάλιστα και οι άνθρωποι της ομάδας και ο Αλεξης Κούγιας σε τυχαία συνάντησή του σε δικαστήριο για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού ανέφερε στο ThrakiSportS πως είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του Θρακιώτη μπακ.

Ο «Κύρια» παρά την ηλικία του έχει πλούσιες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ έχει και 5 συμμετοχές στη Football League και στο Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Κομοτηνής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ, τον Εργοτέλη, την Νίκη Βόλου, τον Αγροτικό Αστερα, Τρίγλια, Πανθρακικό, Νίκη Αγκαθιάς, την ΑΕΠ Κοζάνης, Ερμή Αραδύππου Κύπρου και Ηρακλή Λάρισας.