Παλαίμαχος παίκτης του Πανθρακικού για έναν ολόκληρο μήνα είχε δοκιμαστεί στη νέα κάτοχο του Europa Conference League Γουεστ Χαμ

Με… buzzer-beater του Τζάροντ Μπόουεν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γουέστ Χαμ θριάμβευσε στον τελικό του Europa Conference League, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 2-1 και κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της Ιστορίας της και πρώτο μετά από 58 χρόνια και το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1965.

Στην «Eden Arena» της Πράγας, οι Λονδρέζοι «μίλησαν» στο φινάλε και λύγισαν την ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού Φιορεντίνα και «μέθυσαν» με ένα μεγάλο τρόπαιο έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής. Στο 62’ ο Μπενραχμά με πέναλτι έδωσε προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ, στο 67’ ισοφάρισε ο Μποναβεντούρα, όμως στο τέλος έβαλε την… υπογραφή του ο Μπόουεν.

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από χιλιάδες Αγγλους οπαδούς στο κέντρο της Πραγας, μεχρι το πρωι. Περιπου 20.000 αφήχθησαν στην τσεχική πρωτεύουσα και πολλοί δεν είχαν καν εισιτήριο για το γήπεδο αλλά απλά ήθελαν να ζήσουν την ατμόσφαιρα στς fan zones που δημιουργήθηκαν για τον τελικο. Αλλωστε δεν είναι λίγο για ολους αυτους να βλεπουν την ομάδα τους να κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Πόσοι γνωρίζουν ωστόσο ότι στην συγκεκριμένη ομάδα προ δεκαετίας είχε δοκιμαστεί ένας πρώην παίκτης του Πανθρακικού, παλαίμαχος πλέον, αφού σε μικρή σχετικά ηλικία (μολις 30 ετων) αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπουτσια; Θυμηθείτε την δική του ιδιαίτερη εξιστόρηση μέσα από το προ πενταετίας δημοσίευμα του ThrakiSportS…