Beach Volley Masters 2023: Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή και του δημάρχου Ξάνθης

Σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο του beach volley βρέθηκαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Με το πρώτο ανεπίσημο σερβίς, που δόθηκε στην αίθουσα της ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής άνοιξε η αυλαία του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley, με την επίσημη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός Γραμματέας ΕΟΠΕ): «Εκ μέρους του προέδρου της ΕΟΠΕ αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σας καλωσορίζω στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς βόλεϊ.

Μετά την περσινή απολύτως πετυχημένη χρονιά, η αλήθεια είναι ότι φέτος υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες και γι’ αυτό το λόγο θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στους Δημάρχους Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης και Αγίου Νικολάου για την επιλογή τους να στηρίξουν και φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η στήριξη τους είναι διαχρονική, αλλά πάντα παραμένει πολύ σημαντική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του σιρκουΐ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, αλλά και στη Δημόσια Τηλεόραση που θα μεταφέρει στα σπίτια όλης της Ελλάδας τις μάχες της άμμου. Τέλος θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και να ευχηθώ σε όλους να έχουν μια καλή αγωνιστική σεζόν».

Μανώλης Τσέπελης (Δήμαρχος Ξάνθης): «Ο Δήμος Ξάνθης επενδύει στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα γιατί θεωρούμε πως δημιουργούμε ανάπτυξη στον αθλητικό τουρισμό. Έχουμε τις υποδομές να το κάνουμε. Δεν είναι μόνο για την Ξάνθη αλλά για όλη την περιφέρεια. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τοπική οικονομία. Η Ξάνθη έχει γράψει την δική της ιστορία στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Και θέλουμε φέτος να πετύχουμε όπως πετύχαμε πέρυσι. Οι κερκίδες θέλουμε να γεμίζουν από κόσμο.

Στις ακριτικές περιοχές δεν θέλουμε να μας δίνουν κάτι που δεν αξίζουμε, αλλά να μας δίνουν αυτά που πρέπει. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΕΟΠΕ και τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο, τον υπεύθυνο του μπιτς βόλεϊ Αλέκο Παρασκευόπουλο και όλα τα παιδιά που πέρυσι διοργανώσαμε το πρώτο μας τουρνουά. Ευχαριστώ επίσης τον πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο. Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε το στόχο μας και το πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή του κόσμου που δείχνει το πόσο ανάγκη υπάρχει στο να γίνονται αθλητικές δραστηριότητες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Ιάσονας Κανέλλος (Μέλος εθνικού σχεδιασμού): «Όλοι έχουμε καινούργιους συμπαίκτες φέτος. Εγώ με τον Γιώργο Τερζόγλου που είναι από την Ξάνθη, οπότε εκεί θα παίζουμε εντός έδρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας και ιδιαίτερα στην Lipton Ice Tea, το Alex the fresh pasta, το Bourbon speciality coffees και την εταιρεία Beacharo. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες, ο κόσμος να γεμίσει τις κερκίδες όπως και πέρυσι που υπήρχαν ουρές για να μπει ο κόσμος στις εγκαταστάσεις».