Το μοναδικό ρεκόρ του προέδρου του Ορέστη Ορεστιάδας! Πανηγυρίζει με διαφορά 28 ετών δύο ανόδους στη Γ’ Εθνική (και τις δυο ως πρόεδρος!!!)

Αυτοί που παίζουν μπάλα είναι οι ποδοσφαιριστές, αυτοί που φροντίζουν να τους παρουσιάσουν σαν ομάδα στον αγωνιστικό χώρο είναι οι προπονητές, αλλά ανέκαθεν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κάθε επιτυχία ή τη κάθε αποτυχία μιας ομάδας έχει πρωτίστως η διοίκηση.

Αυτή βάζει τα χρήματα, αυτή θέτει τους στόχους, αυτή επιλέγει προπονητή και αγοράζει παίκτες. Δικαιολογημένα λοιπόν, κατά την απονομή της Κυριακής, η ΕΠΣ Έβρου φρόντισε να δώσει μετάλλια όχι μόνο στους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Ορέστη, αλλα και στην διοικητική ομάδα υπό τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαργαριτίδη, που ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι για α βοηθήσει με την εμπειρία του.

Και τι εμπειρία! Από την σεζόν 1997-1998, όταν η ομάδα του Ορέστη μετά από τρεις επιτυχεις σεζόν στην Γ’ Εθνική, δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία, ήρθε φέτος η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου αρχικά και πλέον η εξασφάλιση μέσω των μπαράζ της ανόδου στην Γ’ εθνική.

Αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι την προηγούμενη φορά που ο Ορέστης είχε πετύχει την άνοδό του στην Γ’ Εθνική, 28 ολόκληρα χρόνια πριν, εν έτει 1995, πάλι τον Παναγιώτη Μαργαριτίδη είχε για πρόεδρο!!! Έχει το know how σε ανόδους στην Γ’ Εθνική και το αποδεικνύει, εστω και αν πέρασαν σχεδόν τρεις δεκαετίες από τότε…