O Λισγάρας για τον νέο τεχνικό της Τότεναμ: «Μοιάζει με τον Λουτσέσκου, και οι δύο είναι άρρωστοι με την προπόνηση»

Ο κεντρικός αμυντικός του Μακεδονικού, Χρήστος Λισγάρας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη του Μακεδονικού να παραμείνει στην κατηγορία και τη συνεργασία του με τον Άγγελο Ποστέκογλου, στην Παναχαϊκή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η νίκη με τον Διαγόρα ήταν πολύ σημαντική και τη θέλαμε εδώ και καιρό, αλλά συνέχεια όλο κάτι γινόταν και στο τέλος κάτι στράβωνε. Φέτος έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια, έχουμε μπει δυνατά, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ, αλλά μετά κάτι γινόταν στο τέλος.

Δείξαμε ομαδικότητα και ψυχικά αποθέματα, και θα συνεχίσουμε έτσι τις δύο τελευταία αγωνιστικές. Ο Μακεδονικός δεν είναι για εδώ που είναι τώρα, θα έπρεπε να ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα. Το σημαντικό είναι ότι στα δύσκολα η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Ο κ. Θεοδοσιάδης μας έδωσε τη ψυχολογία, αυτό χρειαζόταν η ομάδα». 

Για τον Άγγελο Ποστέκογλου: «Ήμασταν μαζί δύο χρονιές στην Παναχαϊκή, με ήθελε πολύ τότε, για να φτιάξει την ομάδα. Ο Ποστέκογλου είχε πολύ δυνατό όνομα από τότε που ήταν στην Αυστραλία. Ήταν μπροστά από τη εποχή, τότε στην Παναχαϊκή, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο, έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Το στιλ του μοιάζει με του Ραζβάν Λουτσέσκου και οι δύο είναι άρρωστοι με την προπόνηση, δεν θέλουν να χάνουν, δεν θέλουν να κάνεις λάθη και μέσα από αυτή τη νοοτροπία βελτιώνονται και οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ποστέκογλου έχει φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα».