ΕΠΣ Θράκης: Έδωσαν τα χέρια Πολύανθος και «Αμαξό» και έτσι στον πάγκο του Κομψάτου παραμένει ο καλύτερος κόουτς της σεζόν!

Στον πάγκο του Κομψάτου Πολυάνθου θα παραμείνει για τέταρτη σερί σεζόν ο Κυριάκος Αμαξόπουλος ο πιο πετυχημένος μαζί με τον Μυστρίδη των Παγουρίων κόουτς στην Α’ κατηγορία.

Ο Αμαξόπουλος φέτος οδήγησε τον νεοφώτιστο Κομψάτο Πολυάνθου σε μια καταπληκτική πορεία και στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος χάνοντας την τετράδα στην ισοβαθμία από την Αναγέννηση Παγουρίων του Μυστρίδη, ενω στόχος ήταν η εύκολη παραμονή που επιτεύχθηκε από τα …μισά του πρώτου γυρου.

Ο Αμαξόπουλος βρίσκεται για επτά χρόνια στην ομάδα σαν παίκτης και προπονητής καιμ παρά τις προτάσεις που δέχτηκε δεν μπήκε καν στην διαδικασία συζήτησης αφού το δέσιμο του με την ομάδα είναι μεγάλο.

Έτσι και στο αποχαιρετιστήριο τραπέζι της ομάδας για το φινάλε της σεζόν έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και θα φορά και του χρόνου την πράσινη φόρμα του Κομψάτου με στόχο να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη πεντάδα και ηδη ξεκίνησε τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν με τις πρώτες κινήσεις να γνωστοποιηθούν προσεχώς.