Εκλογές 2023: Μέλος της διοίκησης του Αθλου Ορεστιάδας σε ψηφοδέλτιο των βουλευτικών της 25ης Ιουνίου

Υποψηφια βουλευτής Έβρου με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑ, χωρίς ωστόσο πιθανότητες εκλογής, θα είναι στις βουλευτικές της 25ης Ιουνίου η Ξανθή Σταματοπούλου, μέλος του ΔΣ του Άθλου Ορεστιάδας.

Σύμβουλος επιχειρησεων στην Ορεστιάδα και κόρη του πρώην αντινομάρχη Θανάση Σταματόπουλου, καταλαμβάνει την έκτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Έβρο μετά την αποχώρηση της εκπαιδευτικού και διευθυντριας του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου Ευτέρπης Μπιλιμπίνη, που δεν θα είναι υποψήφια για δεύτερη συνεχόμενη φορά για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ξανθή Σταματοπούλου ειναι συντονίστρια του κόμματος στο βόρειο Έβρο και ιδιαίτερα δραστήριο μέλος στην διοίκηση του τοπικού συλλόγου βόλεϊ. Οποιος μάλιστα δει το προφίλ της στο facebook θα δει ότι οι περισσότερες από τις αναρτήσεις της έχουν να κάνουν με τον Άθλο παρά με άλλα ζητήματα.

Πάντως, τοποθετείται στην έκτη θέση της λίστας και δεδομένου ότι σε αυτές τις εκλογές δεν βάζουμε σταυρό, η υποψηφιότητά της είναι περισσότερο τιμητική παρά με επλίδες εκλογης. Σκοπεύει πάντως και αυτή να βοηθησει την παράταξή της για να ανατρέψει την κατάσταση της 21ης Μαΐου και να βγάλει έδρα στον Έβρο.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=643338107836655&set=a.632034335633699