Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Βγάζει άνοδο το ντέρμπι στην Ορεστιάδα, τελειώνει για έναν το… όνειρο στην Αμμουδιά (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τα μάτια στραμμένα πρωτίστως στην Ορεστιάδα και δευτερευόντως σε Αμμουδιά και Ευκαρπία συνεχίζονται τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική με την προτελευταία 6η αγωνιστική.

Οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης έχουν ηδη κάνει το ρεπό τους με τον νικητή στο μεταξύ τους αγώνα στο κατάμεστο γήπεδο της Ορεστιάδας να καπαρώνει μαθηματικά το ένα εισιτήριο της ανόδου, ενώ ο αλλος θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο έστω με άγχος στο φινάλε. Σε πιθανή ισοπαλία ο Πετεινός είναι κοντά στην άνοδο με τον Ορέστη να πρέπει να ψάξει αποτέλεσμα στην Ελευθερούπολη.

Στην Ευκαρπία η Νίκη φιλοξενέι την αδιάφορη βαθμολογικά Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που χωρίς άγχος θέλει να μια καλή εμφάνισηξ, κόντρα σε μια ομάδα που καιγεται πρωτίστως για το τρίποντο και δευτερευόντως μια ευρεία νίκη.

Τέλος στην Αμμουδιά Σερρών μια ομάδα θα αποχαιρέτησει οριστικά το όνειρο της ανόδου. Ο γηπεδούχος Ηρακλής θέλει μόνο νίκη και εαν γίνεται με διαφορά στα γκολ ώστε να τα παίξει όλα στο ματς με την Ευκαρπία την τελευταία αγωνιστική φτανοντας στους 10 βαθμούς, ενω ο Ορφέας έχυσε την καρδάρα με το γαλα στα δυο τελευταία ματς και θέλει νίκη με διαφορά εξ’ αρχής ωστε να παίξει τις ελάχιστες πιθανότητές του με τον Ορεστη στο φινάλε.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ – 6η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/5, Ωρα 17:00)
Ορέστης Ορεστιάδας – Άρης Πετεινού
Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου
Ηρακλής Αμμουδιάς – Ορφέας Ελευθερούπολης
ΡΕΠΟ: Δόξα Βώλακα