Αινιγματικός ο Πάμπλο Γκαρσία που επικαλείται τη Βίβλο: «Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις»

Σε μία αινιγματική ανάρτηση προχώρησε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β, Πάμπλο Γκαρσία, με τον ίδιο να αναφέρεται σε ένα ρητό, σημειώνοντας «Ο κόσμος το λέει Κάρμα, αλλά η Βίβλος λέει θα θερίσεις ό,τι σπέρνεις».

Ο έμπειρος προπονητής επέλεξε το εν λόγω εδάφιο της Βίβλου, το οποίο μπορεί να συναντήσει κανείς τόσο στο εδάφιο Γαλάτες, 6:7, όσο και στο εδάφιο 2, Κορινθίους 9:6, θέλοντας να εκφράσει τις σκέψεις του, με πολλούς να το μεταφράζουν ως μήνυμα για την επόμενη ημέρα της προπονητικής του καριέρας καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και όλα είναι ανοιχτά.

Επί του θέματος της επόμενης ημέρας, τοποθετήθηκε και ο βοηθός του, Μίρο Σνάουτσνερ, ο οποίος στο περιθώριο της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, σημείωσε για το μέλλον τους, «Ακόμη δεν ξέρουμε, τα συμβόλαιά μας τελειώνουν, θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Ο κόουτς θ’ αποφασίσει τι έχει στο μυαλό του, όχι εγώ».

Μάλιστα, έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορά τον Ουρουγουανό και τον Πανσερραϊκό, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να υπογραμμίζει στο Metropolis 95.5, «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να ακούγεται κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που μπορώ να αλλάξω τη ροή των πραγμάτων. Παρότι έχω συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό, δεν θα σταθώ εμπόδιο στα θέλω των ανθρώπων».