Πήρε άδεια από την Εθνική, άφησε τον Παναθηναϊκό και πήγε να βρει Σιώπη και Μπακασέτα στην Τουρκία ο Κουρμπέλης

Προτίμησε την Τουρκία ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Η Τράμπζονσπορ είναι έτοιμη ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως μεταδίδει το «A Spor», ο τουρκικός σύλλογος έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού και το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την Παρασκευή την αποχώρησή του.

Ο Κουρμπέλης ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Τουρκία και η «ελληνική παροικία» στην Τράμπζονσπορ θα μεγαλώσει, αφού θα βρει εκεί τον Εβρίτη Μανώλη Σιώπη και τον Τάσο Μπακασέτα.

Μάλιστα, ο Κουρμπέλης πήρε άδεια από τον Πογιέτ να απουσιάσει και από τις προπονήσεις της Εθνικής για να πάει στην Τουρκία να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Ο Έλληνας χαφ φαίνεται πως έχει αποδεχτεί μια πολύ μεγάλη πρόταση των πρώην πρωταθλητών Τουρκίας, η οποία πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Την περασμένη σεζόν, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έγραψε 36 εμφανίσεις με 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στην καριέρα του μετρά 174 ματς με τον Παναθηναϊκό και 131 με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι, επίσης, 30 φορές διεθνής με την εθνική Ελλάδος.