Γ’ Εθνική: Σκόραρε ο Πλατέλλας, πρώτος ο Καμπανιακός! Αποτελέσματα και βαθμολογία στο φινάλε α’ γύρου των μπαράζ για την SL2

Με την 5η αγωνιστική ολοκληρώθηκε ο πρωτος γύρος όπου σε καμία απο τις δύο αναμετρήσεις που διεξήχθησαν δεν αναδειχθηκε νικητής, καθώς τόσο στο παιχνίδι στη Μυτιλήνη όσο και σε αυτό στη Λευκάδα, είχαμε ισόπαλα αποτελέσματα.

Στη Μυτιλήνη, ο Γιούχτας του βασικού πρώην αμυντικού Πανθρακικού και ΑΟΞ Μανώλη Ρουσσάκη μέχρι το φινάλε προηγούνταν 1-2, όμως στις καθυστερήσεις ο Αιολικός (βασικοί Ποτουρίδης και Πλατέλλας που σκόραρε με πέναλτι νωρίτερα) με νέο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2, με τους ανθρώπους του Γιούχτα σύμφωνα με Κρητικά μέσα να διαμαρτύρονται έντονα και να κάνουν λόγο για… αλητεία για δυο αμφισβητούμενα πέναλτι.

Στη Λευκάδα, ο Τηλυκράτης των πρώην του Πανθρακικού Μπεκατώρου και Ζδράβου προηγήθηκε 1-0 του Καμπανιακού, όμως η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε με βασικούς τον Γιακουμή και τα αδέρφια Καθάριου ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Αιολικός – Γιούχτας 2-2 (9′ πεν. Πλατέλλας , 90+4′ πεν. Μακρής – 27′ Ροβίθης, 55′ Αζίζι)
Τηλυκράτης – Καμπανιακός 1-1 (55’πεν. Τόσκα – 59′ Ξανθόπουλος)
Ρεπό: Κοζάνη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Καμπανιακός 7 (5-3)
2. Κοζάνη 6 (5-3)
3. Τηλυκράτης 5 (4-4)
4. Γιούχτας 5 (5-6)
——————————————-
5. Αιολικος 4 (4-7)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η, 7/6)
Κοζάνη – Γιούχτας
Αιολικός – Καμπανιακός
Ρεπό: Τηλυκράτης