Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη – Πέθανε από εγκεφαλικό μόλις στα 52 του χρόνια ο Γιάννης Καπογιάννης

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη καθώς όπως έγινε γνωστό έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Γιάννης Καπογιάννης, μετά από μάχη στην εντατική καθώς είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο εκλιπών ήταν αθλητής του πόλο με σημαντικές διακρίσεις με την ομάδα του Ηρακλή, καθώς πήρε πανελλήνια πρωταθλήματα με τα αναπτυξιακά τμήματα του Γηραιού, αργότερα έπαιξε και στην ανδρική ομάδα ενώ έκλεισε την καριέρα του στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης.

Συμμαθητής και προσωπικός φίλος του Ντέμη Νικολαΐδη, όπως έγραφε η Goalnews τον Ιούνιο του 2009, ο Γιάννης Καπογιάννης μετά την αθλητική του καριερα εργάστηκε ως σεκιούριτι και μάλιστα ήταν υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ επί των ημερών τπυ Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο εκδιώχθηκε από την ΠΑΕ όταν ήρθε στο προσκήνιο ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν έμεινε άνεργος όταν εκδιώχθηκε από την ΑΕΚ καθώς άμεσα προσελήφθη στο ίδιο πόστο (υπεύθυνος ασφαλείας) στην Group Eleven, την εταιρεία μάνατζερ συμφερόντων του Ντέμη Νικολαΐδη και του Ακη Ζήκου, που ασχολούνταν τόσο με το ποδόσφαιρο όσο και με τα καλλιτεχνικά.

Η κηδεία του Γιάννη Καπογιάννη θα γίνει την Κυριακή 4 Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλεξανδρούπολη. Την απώλειά του γνωστοποίησε στα σόσιαλ μίντια ο προπονητής του Άρη και πρώην συμπαίκτης του στον Ηρακλή Χρήστος Μαντζουρίδης (αριστερά στην παρακάτω φώτο).