Εξώδικο της νέας διοίκησης του ΑΟΞ στον Ορφέα Ξάνθης να φύγει από το γήπεδο εντός 20 ημερών και να παραδώσει τα κλειδιά

Εξωδικο προς τον Ορφέα Ξάνθης απέστειλε η νέα διοίκηση του ΑΟΞ, με το οποίο μεταξυ άλλων ζητείται από τον Ορφέα να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου του ΑΟΞ, ο οποίο χρησιμοποιούσε τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια.

Μέρος του εξωδίκου με τα αιτήματα δημοσιοποίησε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο ίδιος ο Μπάμπης Χατζημεστης από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης. Ευθέως δεν αναφέρεται ότι προέρχεται από τη νέα διοίκηση του ΑΟΞ αλλά αυτό είναι προφανές όπως και ό,τι το περιεχόμενο του εξωδίκου έχει κατα βάση να κάνει με την χρήση του γηπέδου.

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είναι κύριος του ακινήτου του γηπέδου του ΑΟΞ, δηλώνει πως δεν πρόκειται να συνάψει σύμβαση χρησιδανείου με τον Ορφέα Ξάνθης. Μάλιστα ζητείται εντός 20 ημερών η πλευρά του Ορφέα Ξάνθης να διώξει το σύνολο του υλικού εξοπλισμού και των αντικειμένων που έχει αποθηκεύσει στο γήπεδο και στην συνέχεια να αποδώσει όλο το ακίνητο και τους χώρους του άδειο, άνευ αντικειμένων, στη διοίκηση του ΑΟΞ παραδίδοντας και τα κλειδιά των εγκαταστάσεων.

«Καλώς τα βιαστικά παιδιά
Ούτε καν τα προσχήματα κράτησαν
Η πολλή βιασύνη βλάπτει
», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε από την πλευρά του Ορφέα Ξάνθης την δημοσιοποίηση του εξωδίκου που έλαβε για να εγαταλείψει το… «σπίτι» του, όπως θεωρούν το γήπεδο του ΑΟΞ οι άνθρωποί του.