Δέσμευση Γκαράνη και Λεχούδη ότι τα ανοιχτά γήπεδα της Κομοτηνής θα είναι ελεύθερα για όλους παρά την παραχώρηση στον «Περπατώ»

Εάν η πρόσβαση στα γήπεδα του πρόσφατα αναπλασθέντος υπαίθριου Αθλητικού Κέντρου Κομοτηνής θα είναι ανοιχτά για όλους, με ελεύθερη πρόσβαση και ποιες ώρες, ζήτησε να μάθει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Λεβέντης.

Ο δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης ξεκαθάρισε ότι τα γήπεδα αυτό τον καιρό είναι ανοιχτά κι ελεύθερα για τον καθένα, ωστόσο «επειδή είναι περιοχή δύσκολη, είναι δίπλα στο Αλάν Κογιού, με πάρα πολλές καταστροφές» η Δημοτική Αρχή έλαβε την απόφαση να τα φυλάει ο Σύλλογος Περπατώ. Γι’ αυτό τα γήπεδα παραχωρήθηκαν στη ΔΚΕΠΠΑΚ που με τη σειρά της θα υπογράψει σχετική συμφωνία με τον Περπατώ.

Όλα είναι έτοιμα για τη συμφωνία, ενημέρωσε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Χρόνος” από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την δική του πλευρά ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Κίμωνας Λεχούδης δεσμεύτηκε ότι από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις τελευταίες βραδινές ώρες όλα τα γήπεδα (μπάσκετ, βόλεϊ, μπάντμιντον και τένις) θα είναι ελεύθερα και ανοιχτά για όλους, με εξαίρεση συγκεκριμένες ώρες συλλόγου στα γήπεδα τένις.