Προσφορά παπουτσιών, γαντιών τερματοφύλακα και λοιπού αθλητικού υλικού από τον Γιούρι Λοντίγκιν στον Ορφέα Ξάνθης

Σε προπόνηση του Ορφέα Ξανθης βρέθηκε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος δεν ξεχνά ποτέ την πόλη από την οποία ξεκίνησε να μαθαίνει ποδοσφαιρο.

Μάλιστα, για ακόμα μια σεζόν προσέφερε αχρειάστα για τον ίδιο πλέον ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών, γαντιών τερματοφύλακα και άλλου ρουχισμού. Αυτήν την φορά τα έδωσε στον Ορφέα Ξάνθης (παλαιότερα είχε ρωτήσει ακόμα και μέσω social media να επικοινωνήσουν μαζί του ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που είχαν ανάγκη για να τους στείλει και να τους βοηθήσει, χωρίς ποτέ να επιδιώξει αυτό να καταγραφεί μετά από κάμερες και να αποκτήσει περαιτέρω δημοσιότητα).

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ Γιούρι για ακόμη μια φορά για την προσφορά που έκανες στον σύλλογο μας! Να είσαι πάντα υγιής και πάντα ψηλότερα», ευχήθηκε ό Ορφέας Ξάνθης στον Ελληνορώσο γκολκίπερ, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο τόσο της Εθνικής Ελλάδος (χωρις όμως να αγωνιστεί αν και κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών) όσο και της Εθνικής Ρωσίας (με την οποία μάλιστα μετείχε σε τελικές φάσεις Euro και Μουντιάλ).