Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Με δωρεάν είσοδο για τους Ορεστιαδίτες ο «τελικός ανόδου» του Ορέστη με τον Άρη Πετεινού

Δωρεάν θα είναι η είσοδος για όλους τους φιλάθλους στο ματς – τελικό του Ορέστη Ορεστιάδας με τον Άρη Πετεινού για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Οποια από τις δυο ομάδες κερδίσει σε αυτό το ματς εξασφαλίζει δεδομένα την άνοδο, πιθανά η ισοπαλία να αρκεί και στις δυο για κάτι τέτοιο με τους Ξανθιώτες να έχουν προβάδισμα ενός πόντου στη βαθμολογια μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Η ανακοινωση του Ορέστη αναφέρει τα εξής:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΡΕΣΤΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ
Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 και ώρα 5 μ.μ., διεξάγεται στο γήπεδό μας ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας, των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο αγώνας αυτός, με αντίπαλο τον Άρη Πετεινού Ξάνθης, πρώτο στη βαθμολογία, είναι ο κρισιμότερος της περιόδου αφού με νίκη εξασφαλίζεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό η Άνοδος της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι και όλοι οι φίλοι του, να παραβρεθούν για να ενισχύσουν την Ομάδα σ’ αυτήν την μεγάλη της προσπάθεια.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη. Πιστεύουμε ότι θα είσαστε όλοι παρόντες, όπως το αποδείξατε και στους δύο προηγούμενους εντός έδρας αγώνες και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.