Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Εβαλε δύσκολα στον Βώλακα το Νέο Σιδηροχώρι! Η νέα βαθμολογία και η επόμενη προτελευταία αγωνιστική (+photos)

Με το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής συνεχίστηκαν τα μπαράζ ανόδου όπου είχαμε την σημαντική αναμέτρηση στο Βώλακα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Ν. Σιδηροχώρι όπου βρήκε νικητές τους Δραμινούς σε ένα συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στο φινάλε.

Η ομάδα της Ροδόπης παρά την κούραση του πήγαινε έλα στην Δράμα προηγήθηκε αιφνιδιάζοντας των Βώλακα, κάνοντας προς στιγμήν χαρούμενες αρκετές ομάδες όπως ο Πετεινός, η Ορεστιάδα και η Ευκαρπία. Το ημίχρονο ωστόσο έληξε 2-1 με τον Ν. Σιδηροχωρι να ισοφαρίζει 2-2 δέκα λεπτά πριν την λήξη με καταπληκτικό φαουλ του Γιώτη.

Ωστόσο η χαρά και εκτός Δράμας για τις υπόλοιπες ομάδες κράτησε 4 λεπτά με το σκορ να ανεβάινει στο 4-2 και να φέρνει την ομάδα του Βωλακα στην πρώτη θεση με 9 βαθμούς μαζί με τον Πετεινό, έχοντας ωστόσο ρεπό την επόμενη αγωνιστική και τελικό στην Ξάνθη με τον Πετεινό στο φιναλε των μπαράζ με την ομάδα της Δράμας να θέλει μόνο νίκη (φωτο sportdrama).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φιλιππίδης με βοηθούς τους Κατσαντούρα και Κωτσόπουλο όλοι του συνδέσμου Έβρου.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ (Ροδίτης): Παγκάκης, Κασσός (89’ Δράμπαλης Γ.), Μαρκόπουλος (67’ Μαλίκης), Μποσκοψίου, Άρμεν Πρ., Δράμπαλης Ντ., Σίγγος Γ., Καρπιτσάρης (74’ Άρμεν Αλ., Στάικος Ν., Μουζενίτοβ (67’ Τσαμπάζης), Σταμπουλής Ηλ. (74’ Σταμπουλής Θ.)

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Σοφούλης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Κάρλος, Λεοντίδης (71’ Σαπαλίδης), Σίνης, Κούτας, Τρούπκος (88’ Μαστάθης), Κατσαούνης, Κομισόπουλος (54’ Μπακογιάννης), Κρικελάς, Γιώτης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Δόξα Βώλακα – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 4-2 (39′ Μουζενίτοφ, 44′ Στάικος, 86′ Στάικος, 87′ Δράμπαλης – 16′ Κομισόπουλος, 82′ Γιωτης)
Τετάρτη 31/5, Άρης Πετεινού – Ορφέας Ελευθερούπολης 5-1 (30′ Παυλιδης, 47′ Ρ. Μελισσόπουλος, 55΄Εφέντη, 77′ πεν. Μελισσόπουλος, 89′ Μαλαδένης – 24′ Τζαμπέγια)
Τετάρτη 31/5, Ορέστης Ορεστιάδας – Νίκη Ευκαρπίας 0-0
Ρεπό: Ηρακλής Αμμουδιάς

Η ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Άρης Πετεινού 9 (9-3)*
2. Δόξα Βώλακα 9 (8-7)
3. Ορέστης Ορεστιάδας 8 (5-0)*
——————————————-
4. Νίκη Ευκαρπίας 7 (4-2)*
5. Ηρακλής Αμμουδιάς 4 (4-5)*
6. Ορφέας Ελευθερούπολης 4 (3-7)*
7. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1 (2-11)
Οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η, 4/6)
Ορέστης Ορεστιάδας – Άρης Πετεινού
Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου
Ηρακλής Αμμουδιάς – Ορφέας Ελευθερούπολης
Ρεπό: Δόξα Βώλακα