LIVE και LIVESTREAMING για την 5η αγωνιστική των μπαράζ το εξ αναβολής: Δόξα Βώλακα – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS και σε live streaming από το Star Β. Ελλάδος την εξέλιξη του εξ’ αναβολής αγώνας της Πέμπτης για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Στο σημερινό παιχνίδι η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου καλείται να παίξει στην έδρα του τον πρωταθλητή της ομάδας της ΕΠΣ Δράμας Δόξα Βώλακα.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 31/5 αλλά λόγω έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή κι με το γήπεδο να είναι γεμάτο νερό αποφασίστηκε από τον διαιτητή Αναστάσιο Φιλιππίδη του συνδέσμου της ΕΠΣ Έβρου η αναβολή του.

Επίσης εξαιτίας της χθεσινής αναβολής οδηγήθηκε σε αναβολή και ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας καθότι η μια εκ των δύο φιναλίστ ήταν η Δόξα Βώλακα, η άλλη είναι ο Πανδραμαϊκός. Το παιχνίδι αρχικά ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:00)

Δόξα Βώλακα – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 4-2 (39′ Μουζενίτοφ, 44′ Στάικος, 86′ Στάικος, 87′ Δράμπαλης – 16′ Κομισόπουλος, 82′ Γιωτης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)