Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Φοβήθηκε ο Ορέστης το θεριό και το θεριό τον Ορέστη! Ισοπαλία με την Ευκαρπία και τώρα τελικός…

Σε ένα μέτριο ματς που ο ένας φοβόταν τον άλλο και με αρκετό κόσμο της Ορεστιάδας να έρχεται στο γήπεδο, ο ελλιπής Ορέστης παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην δυνατή ομάδα της Νίκης Ευκαρπίας με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν πολύτιμο βαθμό και να μένουν ζωντανές στο παιχνίδι της ανόδου και της προνομιούχας τριάδας δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο αγώνας ήταν πολύ κακός με ελάχιστες φάσεις με αυτή του Λιάνα στο 20′ να ξεχωρίζει αλλά τον γκολκίπερ Πρέτσι που πήρε θέση στην εντεκάδα να κρατά το μηδέν, τον αρκετό κόσμο να αποχωρεί πριν την λήξη του ματς, με τον Ορέστη που είχε την επιστροφή του Θάνου αλλά σημαντικές απουσίες (Λαζαρίδης, Ανδρεάδης) να κρατά για τέταρτο ματς ανέπαφη την εστία του και το αήττητο στην σεζόν (έχασε στα πέναλτι το κύπελλο Έβρου),

Ωστόσο φαίνεται να τον πληγώνει η έδρα του αφού έφερε το δεύτερο 0-0 και πλέον την Κυριακή υποδέχεται τον πρωτοπόρο Άρη Πετεινού, με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα να είναι κακό αφού θα πρέπει να πάει μετά για το διπλό στην Ελευθερούπολη.

Ο Ορέστης με 8 βαθμούς είναι δεύτερος (εκκρεμεί ο αγώνας του Βώλακα με το Ν. Σιδηροχώρι) προς το παρόν και θέλει 3-4 βαθμούς για να είναι κοντά στην άνοδο. Από την άλλη και η ομάδας της Θεσσαλονίκης με 4 βαθμούς σε Ελευθερούπολη και Ορεστιάδα, έφτασε τους 7, ρέφαρε την ήττα σοκ από τον Βώλακα, υποδέχεται την Κυριακή το Ν. Σιδηροχώρι και πάει στην Αμμουδιά με στόχο το απόλυτο και τους 13 βαθμούς.

Διαιτητές ήταν οι Χρυσέλης, Χρυσαΐδης και Σκούτας από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Μυλωνάς): Δουλούδης, Λιάνας (47′ Θάνος), Τσομπανούδης, Ασπιώτης, Γκουντενούδης, Καπουσούζης, Μαμρικισβίλι, Αλή Κοτζα, Τζελέπης (39΄Χριστοφορίδης), Σταματόπουλος (47΄Κυρκούσης), Θεμελης.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Πρέτσι, Συμιγδαλάς, Σάββας, Ιορδανίδης, Ανδρεάκος, Ρανδζης, Κώστας, Γολιδόπουλος, Σουλίδης, Μπικιάρης, Γεωργόπουλος.