Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Άλμα ανόδου επιχειρούν στις έδρες τους Ορέστης Ορεστιάδας και Άρης Πετεινού (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Το πιο αποφασιστικό όχι απλά βήμα αλλά άλμα ανόδου στην Γ’ Εθνική επιχειρούν το απόγευμα στις έδρες τους ο Ορέστης Ορεστιάδας και ο Αρης Πετεινού.

Οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Έβρου και Ξάνθης έχουν ηδη κάνει το ρεπό τους και με νίκες το απόγευμα στην έδρα τους θα αγκαλιάσουν την άνοδο, ενδεχομένως δε, ανάλογα και με τον συνδυασμό αποτελεσμάτων, να την εξασφαλίσουν και μαθηματικά δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο πρωτοπόρος Ορέστης φιλοξενεί την πρωταθλητρια της ΕΠΣ Μακεδονίας Νίκη Ευκαρπίας και με νίκη φτάνει τους 10 βαθμούς που εκτιμάται οτι θα είναι αρκετοί για την άνοδο. Με όπλο την άμυνά του, αφού ειναι η μονη ομάδα που δεν έχεκ ακομα δεχτεί τέρμα, θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο που αν συνδυαστεί με απώλεια βαθμών για τη Δόξα Βώλακα και επικράτηση του Πετεινού, θα φέρει από σήμερα την μαθηματική άνοδο.

Ο Αρης Πετεινού φιλοξενεί τον Ορφέα Ελευθερούπολης και αν τον κερδίσει πιάνει τους 9 βαθμούς, που επίσης μπορεί να αποδειχθούν αρκετοί για την άνοδο, ενώ ενα τέτοιο αποτέλεσμα θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους πρωταθλητές Καβάλας. Στο τριτο ματς της μέρας, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που έχει ήδη εγκαταλείψει κάθε όνειρο ανόδου φιλοξενείται στην Δράμα από την Δόξα Βώλακα, που μη έχοντας κάνει ρεπό θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει ελπίδες ανόδου.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/5, Ωρα 17:00)
Δόξα Βώλακα – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου
Άρης Πετεινού – Ορφέας Ελευθερούπολης
Ορέστης Ορεστιάδας – Νίκη Ευκαρπίας
ΡΕΠΟ: Ηρακλής Αμμουδιάς