LIVE η 5η αγωνιστική των μπαράζ: Ορέστης –Ευκαρπία, Βώλακας – Ν. Σιδηροχώρι και Πετεινός – Ελευθερούπολη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων της Τετάρτης για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου καλείται να παίξει στην έδρα του τον πρωταθλητή της ομάδας της ΕΠΣ Δράμας Δόξα Βώλακα.

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Πετεινού επιστρέφει από το ρεπό του και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας Ορφέα Ελευθερούπολης.

Στο άλλο ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Έβρου Ορέστης Ορεστιάδας φιλοξενήσει στην έδρας του την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας Νίκη Ευκαρπίας. Εφόσον κερδίσει κλειδώνει άμεσα μια θέση για την άνοδο στη Γ’ Εθνική της νέας περιόδου.

 Ρεπό έχει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Σερρών Ηρακλής Αμμουδιάς.

Προγραμματισμένη έναρξη και στις σημερινές αναμετρήσεις στις 17:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:00)

Δόξα Βώλακα – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Άρης Πετεινού – Ορφέας Ελευθερούπολης 5-1 (30′ Παυλιδης, 47′ Ρ. Μελισσόπουλος, 55΄Εφέντη, 77′ πεν. Μελισσόπουλος, 89′ Μαλαδένης – 24′ Τζαμπέγια) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ορέστης Ορεστιάδας – Νίκη Ευκαρπίας 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ρεπό: Ηρακλής Αμμουδιάς