Αναβολή στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας εξαιτίας της αναβολής στο Δόξα Βώλακα – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Η αναβολή του αγώνα της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ανάμεσα στην Δόξα Βώλακα και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο επανορισμός του για το απόγευμα της Πέμπτης (1/6) οδηγεί σε αναβολή και τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας.

Στον τελικό αυτόν η μία φιναλίστ θα είναι η Δόξα Βωλακα, που θα επιδιώξει μετά από το πρωτάθλημα να κατακτήσει και το Κύπελλο, δηλαδή το νταμπλ. Ο άλλος φιναλίστ θα είναι ο Πανδραμαϊκός που μετά από κακή σεζόν υποβιβάστηκε από την Γ΄Εθνική στο τοπικό.

Ο αγωνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου. Ωστόσο μετά την αναβολή λόγω κακοκαιρίας στο Δοξα Βώλακα – Νέο Σιδηροχώρι και τον επανορισμό του αγωνα για την Πέμπτη, οδηγείται σε αναβολή και ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας.

Ο ΚΑΠ είναι σαφής και αναφέρει ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε ομάδα να αγωνιστεί χωρίς να έχουν μεσολαβήσει δύο πλήρεις ημέρες ανάμεσα σε δυο επίσημα ματς, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτές οι ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.

Συνεπώς αφού η Δόξα Βώλακα θα αγωνιστεί Πέμπτη 1/6, οι δύο πλήρεις ημέρες είναι η Παρασκευή 2/6 και το Σάββατο 3/6, οπότε και μοιραία δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί. Πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία είναι η Κυριακή 4/6, οπότε και θα μεταφερθεί ο τελικός.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει αλλά οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχει συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΠΣ Δράμας και άτυπη ενημέρωση υπάρχει σε όλους τους παράγοντες και τις φιναλίστ πως ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας, ο τελευταίος από την περιοχή μας, παίρνει αναβολή 24 ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DramaSport, ο τελικός ανάμεσα στον Πανδραμαικο και την Δόξα Βώλακα θα γίνει την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 17:00 το απόγευμα στο γήπεδο Γ. Μακρής της Προσοτσάνης, χωρίς ακόμη να έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή.