Στους φημισμένους καταρράκτες του Νιαγάρα τρεις γενιές οπαδών του ΑΟΞ, προσδοκώντας να γίνουν τα πρώτα μέλη του στις ΗΠΑ!!!

Ο ΑΟΞ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ! Αυτό υποστηρίζουν οι οπαδοί του ΑΟΞ και παρόλο που φέτος είναι εξαφανισμένος από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν ζωντανή την ιδέα ενόψει της προσπάθειας αναγέννησης που έχει ξεκινήσει.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δημήτρης Φιλιππίδης ανέβασε το βράδυ της Τρίτης φωτογραφία του από τους φημισμένους καταρράκτες του Νιαγάρα στα αμερικανοκαναδικά σύνορα, μαζί με τον πατέρα του (παλιο παίκτη της Ασπίδας Ξάνθης πριν την συγχώνευση με τον Ορφέα για τη δημιουργία του ΑΟΞ) και τον γιο του.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης αποτελεί πολύ αγαπημένο πρόσωπο στις τάξεις των οπαδών του ΑΟΞ, καθώς συχνά φοράει την φανέλα της θρακιώτικης ομάδας στο Μανχάταν και άλλα μέρη της Αμερικής. Κάνει καθημερινά ενημερωτικές εκπομπές στον Hellas FM, ομογενειακό ραδιόφωνο της Νέας Υόρκης ενώ είναι ανταποκριτής πολλών ελληνικών και κυπριακών μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Εγραψε λοιπον στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αναρτώντας την ανωτέρω φωτογραφία:

Τρεις γενιές οπαδών της Ξάνθης! Της Ξάνθης που κάποιοι προσπάθησαν να αφανίσουν αλλά η ομάδα μας ειναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν, δεν αφανίζονται, λυγιζουν αλλά δεν σπάνε!
Στηριζουμε την προσπάθεια αναγέννησης της Ξάνθης μέσω του Ερασιτέχνη και ανυπομονούμε να γίνουμε οικογενειακώς Μέλη!
Ξανθη εδώ, Ξάνθη εκεί, Ξάνθη στην Βόρειο Αμερική!
Υγ. Το κασκολ ειναι από τις ενδοξες ημέρες, ημέρες που θα επιστρέψουν! Στηρίξτε την προσπάθεια! Την Θράκη και τα μάτια μας!!!