Νίκη με 4-1 των Γεωπόνων επί των Δασολόγων στον φιλανθρωπικό αγώνα των φοιτητών του ΔΠΘ στην Ορεστιάδα

Σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις οι φοιτητές της Ορεστιάδας κατάφεραν να γεμίσουν τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου δείχνοντας το φιλανθρωπικό – ανθρώπινο πρόσωπο τους, αφού τα έσοδα από την αναμέτρηση πήγαν για την ενίσχυση του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Περίπου 160 συμπολίτες διαφόρων ηλικιών βρέθηκαν στο γήπεδο και κατάφεραν να μαζέψουν ένα ποσό κοντά στα 500 ευρώ. Όμως, όπως επισημαίνει η Μεθόριος, τα χρήματα αυτά δεν ήταν τα μόνα που δόθηκαν στον οργανισμό καθώς δόθηκαν και πολλά είδη πρώτης ανάγκης σε σακούλες.

Στο δευτερευούσης σημασίας αυτής της εκδήλωσης αγωνιστικό κομμάτι, το θέαμα ήταν πλούσιο αφού μπήκαν πέντε τέρματα με το τελικό σκορ να είναι 1-4 υπέρ των Γεωπόνων και σε βάρος των Δασολόφων (0-1 στο 25′, 1-1 στο 38′, 1-2 στο 41′, 1-3 στο 70′, 1-4 στο 87′). Ετσι οι Γεωπόνοι έχουν πλέον τρεις νίκες έναντι δύο των Δασολόγων, στα πέντε συνολικά μεταξυ τους ματς.

Ο Χάρης Χρόνης, πρόεδρος των Φοιτητών Ορεστιάδας με δήλωσή του στην Μεθόριο θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνείσφεραν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση:

Εκ μέρους των φοιτητικών συλλόγων και της Χ.Ο.Φ.Ο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους σε αυτόν τον αγώνα για καλό σκοπό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ορεστιάδας και στους χορηγούς μας που βοήθησαν στο να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας. Σημαντική ήταν η στήριξη της ακαδημαϊκής κοινότητας , τόσο των φοιτητών όσο και των καθηγητών! Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες των δύο ομάδων για τον υπέροχο αγώνα αλλά και στους δύο προπονητές τον κ. Άγγελο Συμεωνίδη και κ. Στέλιο Κουρετσίδη που κάθε χρόνο είναι δίπλα στους αθλητές και προσφέρουν την βοήθεια τους. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον φωτογράφο Σταμάτη Γροζούδη ,τον dj TEO-F που έντυσε μουσικά την εκδήλωση και τον διαιτητή Χρήστο Σκίνδρη.