Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Με 20άδα αλλά και τέσσερις απουσίες διεκδικεί τη νίκη – άνοδο κόντρα στην Ελευθερούπολη ο Άρης Πετεινού

Με στόχο να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα στην μάχη της ανόδου ο Άρης Πετεινού υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης τον Ορφέα Ελευθερούπολης για την 5η αγωνιστική των Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Ο κοουτς Τάσος Νεοφυτίδης πήρε στην αποστολή και τους 20 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που έχει, ωστόσο όπως αναφέρει το SportsAddict δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μίλκογλου, Αβερόπουλου, Σαμαρά και Σιδηρά λόγω ανειλημμενων υποχρεώσεων.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη είναι αποφασισμένοι για τη νίκη που θα είναι από τις πλέον καθοριστικές στην μάχη της ανόδου. Αναλυτικά η αποστολή των πρωταθλητών της ΕΠΣ Ξάνθης απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:

Αθανασίου,  Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Φλώρος, Μαλαδένης, Θωμαίδης, Τσίμπος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Μελισσόπουλος Ρ., Χριστοφορίδης, Εφέντη, Τυριάκης, Κουτσομιχάλης, Πουτακίδης, Τουρατζίδης, Κασσίδης, Χασανκήλ, Μετεντζίδης και Χριστοδούλου.