Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Τελικός για την Ορεστιάδα στο Ν. Σιδηροχώρι, ντέρμπι σε Ελευθερούπολη και Βώλακα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Mε την 4η αγωνιστική συνεχίζονται τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική με τρεις σημαντικές αναμετρήσεις στους Νομούς Ροδοπης, Καβάλας και Δράμας.

Στο Θρακιώτικο μίνι ντερμπι που ενδιαφέρει κυρίως τους Εβρίτες η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου φιλοξενεί τον Ορέστη Ορεστιάδας με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Δόξα με 1 μόλις βαθμο θέλει να την πρώτη της νίκη στα μπαράζ στο τελευταίο της εντός έδρας ματς και να αποχαιρετήσει με θετικό αποτέλεσμα τον κόσμο της που τόσο την στήριξε στην σεζόν, αφού ακόμα και εαν κάνει το 3 στα 3 στα επόμενα ματς δύσκολα θα βρίσκεται στην τριάδα ανόδου.

Από την άλλη και ο Ορέστης Ορεστιάδας με τέσσερις βαθμούς και έχοντας κανει και το ρεπό του θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Αμμουδιά. Με νίκη οι παίκτες του Μυλωνά φτάνουν τους 7 βαθμούς περνάνε τον Πετεινό και πατανε κορυφή πριν τα εντός εδρας ματς με Ευκαρπία και Πετεινό που θα κρίνουν την άνοδο.

Στα άλλα ματς στην Ελευθερούπολη ο Ορφέας (4 βαθμοί) του Κατρακυλάκη θέλει να διπλασιάσει τις εντός έδρας νίκες και να πατήσει και αυτός κορυφή υποδεχόμενος την Ευκαρπία (3 βαθμοί) που την προηγούμενη αγωνιστική παρά το σφυροκόπημα που έκανε στον Βώλακα υπέστη ήττα σοκ και εαν ξαναχάσει μπαίνει σε περιπέτειες, αφού πάει και στην Ορεστιάδα την επόμενη αγωνιστική.

Τέλος στον Βώλακα Δράμας η τοπική Δόξα φιλοξενεί τον Ηρακλή Αμμουδιάς. Οι Δραμινοί άντεξαν την πίεση της Ευκαρπίας και έφυγαν με σπουδαίο διπλό βάζοντας φωτιά στα μπαράζ και θέλουν την πρωτη τους εντός έδρας νίκη ώστε να μπουν δυνατά στο παιχνίδι της ανόδου. Απο την άλλη και οι Σερραίοι (4 βαθμοί) θέλουν ενα θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο τους εκτός έδρας αγώνα ώστε να παίξουν τα ρεστα τους στην Αμμουδιά με Ελευθερούπολη και Ευκαρπία. Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο πρωτοπόρος Αρης Πετεινού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
1ος ΟΜΙΛΟΣ – 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17:00, LIVE ThrakiSportS)
Δόξα Βώλακα – Ηρακλής Αμμουδιάς
Ορφέας Ελευθερούπολης – Νίκη Ευκαρπίας
Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ορέστης Ορεστιάδας
Ρεπό: Άρης Πετεινού