Με «πασίγιο» υποδέχθηκαν στην Β’ Εθνική οι παίκτριες της Ροδόπης ’87 αυτές της πρωταθλήτριας της Γ’ Εθνικής Ελπίδας Γενισέας

Σε ένα πολύ γιορτινό ,ευχάριστο και χαλαρό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου φιλικό της πρωταθλήτριας του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Ελπίδας Γενισέας με αντίπαλο την ομάδα της Ροδόπης ’87.

Τα κορίτσια διασκέδασαν και πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές, καθώς ο αγωνας διοργανωθηκε με την αφορμή της απονομής του πρωταθλήματος, με την ξανθιώτικη ομάδα να ευχαριστεί εκείνη της Κομοτηνής «για την τιμή που μας έκανε και για τις υπέροχες συμπεριφορές των παικτριών και της διοίκησης της»!

Χαρακτηριστική η στιγμή που η ομάδα της Κομοτηνής υποδέχτηκε τις παίχτριες τις ομάδας της Ξάνθης με «πασίγιο» και τις καταχειροκρότησε! Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτόν η Ροδόπη υποδέχθηκε στην Β’ Εθνική τη Γενισέα.

«Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν εκεί για ακόμη μία φορά ,όπως επίσης τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης, τα μέλη αυτής, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και τον Δήμαρχο Αβδήρων που βρέθηκαν εκεί για την επίσημη απονομή του κυπέλου της Πρωταθλήτριας Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ», αναφέρει η Ελπίδα Γενισέας!