Στο Κέντρο Ιπποθεραπείας Κομοτηνής o Πέτρος Μάνταλος προσφέροντας χαρά στον μικρό Σέργιο (+photos)

Ημέρα χαράς και ενθουσιασμού ήταν το Σάββατο 27 Μαΐου για έναν μικρό Κομοτηναίο οπαδό της ΑΕΚ, τον Σέργιο!

Και αυτό γιατί ο Πέτρος Μάνταλος του έκανε μια μεγάλη έκπληξη και τον επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση που είχε λάβει από ένα Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας «Βήμα Βήμα», που βρισκεται στο 1ο χιλιομετρο του επαρχιακου δρόμου Κομοτηνής-Κοσμίου.

Η χαρά του Σέργιου φαίνεται ζωγραφισμένη στο γλυκό του πρόσωπο, ενώ και ο Πέτρος Μάνταλος πήρε αγάπη και έζησε στιγμές ξεχωριστές κοντά στον μικρούλη φίλο της ΑΕΚ αλλά και στα άλογα του Κέντρου Ιπποθεραπείας.

«Ημέρα χαράς και ενθουσιασμού για τον μικρό οπαδό της ΑΕΚ ,Σέργιο! Η έκπληξη από την επίσκεψη του διεθνή ποδοσφαιριστή Πέτρου Μάνταλου, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ και στην Εθνική Ελλάδος, ήταν αρκετή για να του μείνει αξέχαστη η σημερινή ημέρα! Ευχαριστούμε πολύ για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και την χαρά που έφερες!», ανέφερε το Κέντρο Ιπποθεραπείας «Βήμα-Βήμα».

To κέντρο «Βήμα-Βήμα» ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2019 από την φυσικοθεραπέυτρια Ελευθερία Μπακαλίδου με κύριο αντικείμενο της τη φυσικοθεραπεία σε βρέφη, παιδιά και εφήβους. Με κίνητρο την παροχή βέλτιστης θεραπείας για το παιδί και με βασικό της στόχο την ολιστική θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού εισήγαγε στις υπηρεσίες του κέντρου την Θεραπευτική Ιππασία-Ιπποθεραπεία.