Κασναφέρης για Λουτσέσκου: «Αν κάτι δεν τον γεμίζει θα πάρει το καπέλο του και θα φύγει, δεν συμβιβάζεται με την 4η θέση»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κασναφέρης, με τον ίδιο να μιλάει αναφορικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ καθώς τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στην Ξάνθη, ενώ υπογράμμισε πως «Ο Ραζβάν έχει μεγάλο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο της ομάδας αλλά και τον Ιβάν».

Αρχικά για τα επόμενα βήματα του: «Θα κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς με στόχο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα τα οποία βλέπουμε για να κάνουν καλύτερη τη ζωή μας».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, υπογράμμισε: «Ο Ραζβάν έχει μεγάλο δέσιμο με τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο της ομάδας αλλά και τον Ιβάν. Μάλιστα όταν είχε κατέβει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό , το μυαλό του ήταν στην ομάδα που θα χτιστεί του χρόνου. Εγώ θα του έλεγα να ακούσει πρώτα το πρότζεκτ το οποίο θα έχει και εκεί να αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι. Επίσης, αυτοί οι στόχοι στο πρότζεκτ θα πρέπει να το επικοινωνήσουν και προς τον κόσμο της ομάδας».

Για το αν έχει χάσει τον ενθουσιασμό του: «Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τον ενθουσιασμό του, αν αισθανθεί ότι δεν τον γεμίζει κάτι θα πάρει το καπέλο του και θα φύγει. Είναι σκύλος και δεν συμβιβάζεται του αρέσει να δίνει μάχες για τίτλους, δεν του αρέσει να βγαίνει τέταρτος».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα. Στο τέλος που ο ΠΑΟΚ ήθελε το κάτι παραπάνω, φάνηκε ότι αυτό δεν το είχε και νομίζω ότι αυτό είναι και άποψη του κόσμου».