Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ: Πολλές «μπαλαδόφατσες» από Ξάνθη και Κομοτηνή στα κάγκελα του γηπέδου για το ματς του Ν. Σιδηροχωρίου και Πετεινού (+photos)

Αρκετό κόσμο συγκέντρωσε ο αγώνας στο Ν. Σιδηροχώρι ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Άρη Πετεινού που βρήκε νικητές τους Ξανθιώτες με 0-2 που τους έφερε στην πρώτη θέση των μπαράζ.

Παρόλο που η αστυνομία δεν επέτρεψε τον κόσμο να καθίσει στις κερκίδες του Ν. Σιδηροχωρίου πολύ κοσμος από Κομοτηνή και Ξάνθη βρέθηκε στο γήπεδο και από τα κάγκελα περιμετρικά του γηπεδου παρακολούθησε τον αγώνα κατι που αναμένεται να γίνει και στον αγώνα με τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Στα καγκελα του γηπεδου ο φακός του περισκοπίου κατεγραψε την διοίκηση του Πανθρακικού Μπάμπη Σάκαρη, Γιώτη Ξενοδοχίδη, Αρχοντή Εξακοίδη και Νικο Παχούμη, τους παίκτες της ομάδας Δημήτρη Φουρλατάρα και Ντενίζ Μπαικαρά που έβλεπε τον αγώνα παρέα με τον Ιμπραμ Τανζού, τον φροντιστή του Πανθρακικού Τζαφερ, τον Γιώργο Μαραντά που θα συνεχίσει στον Πανθρακικό, τον Νίκο Κεχαγιά, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Δαλακούρα, τον Χρήστο Γκράνα, και Ηλία Κοτόπουλο του Άρη Αβάτου, τον Πέτρο Βιόπουλο, τον Γιάννη Κλειτσιώτη, τον Πασχαλη Δραγανίδη και Θόδωρο Λεφη που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Δόξα, ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ζωγραφου, ο Ζοραν Στοίνοβιτς και ο παίκτης πλεον του Δροσερού Αμέτ Ερκαν.